Zivkovic zegt af voor EK en gaat voor nieuwe club

Bron: www.ajaxshowtime.com

Richairo Zivkovic heeft zich bij coach Aron Winter afgemeld voor het EK U19 in Griekenland, zo vertelt zaakwaarnemer Guido Albers aan Ajax Showtime. De spits maakte nog wel deel uit van de selectie voor de eerste trainingsstage, maar Zivkovic wil zich vanaf minuut één richten op zijn nieuwe club. 

Oranje U19 speelt vanaf 6 juli het Europees kampioenschap, maar Zivkovic hoopt tegen die tijd al alles te geven in de voorbereiding van een nieuwe, tijdelijke werkgever. Momenteel is de spits in gesprek met Willem II over een verhuur, nadat FC Groningen zich eerder terugtrok. 

De Noorderlingen zagen Zivkovic als serieuze optie en de aanvaller wilde zelf graag terug, maar uiteindelijk koos Groningen voor de spitsen die het al onder contract heeft staan. Zivkovic schakelde vervolgens over naar Willem II. De doelstelling van Ajax en het talent is om komend seizoen Eredivisie-ervaring op te doen en 34 wedstrijden te spelen op het hoogste niveau.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/88452/zivkovic-zegt-af-voor-ek-en-gaat-voor-nieuwe-club