Ajax A1 en Ajax C1 kampioen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax A1 en Ajax C1 zijn zaterdagmiddag kampioen van Nederland geworden. De A1 wervelde met 6-0 langs NEC/FC Oss en de C1 won eerder die middag met 4-0 van FC Utrecht.

C1Om 12.00 werd zaterdagmiddag de eerste kampioenswedstrijd gespeeld. In navolging van de B2 en de D1 van Ajax kon de C1 nu kampioen worden. De C1 van Ajax moest minimaal gelijkspelen om het kampioenschap veilig te stellen. De C1 won op Sportpark De Toekomst overtuigend: 4-0. De doelpunten werden gemaakt door Redan (2x), Familia Castillo en Baars. Redan bracht door deze twee goals zijn totaal op 33.

De coach van de C1, Brian Tevreden, blikte vol trots terug op de wedstrijd. “Het was een moeilijke wedstrijd. We begonnen ook gespannen. Twee maanden geleden had niemand het nog over de titel, maar we hebben een goede reeks neergezet en dat is nu ook reden voor een feestje. We hebben hier lang naartoe geleefd!”

Opstelling Ajax C1Meuwese; Rier, Ekkelenkamp, Botman, Bakker; Margaret, De la Vega, Familia Castillo; Baars, Redan, Vasco (’55 Maddy).

Wedstrijdverloop’31 1-0 Redan’58 2-0 Baars’59 3-0 Familia Castillo’65 4-0 Redan

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/ajax-a1-en-ajax-c1-kampioen/