Goals Cerny leiden A1 langs PSV

Ajax A2 - FC Volendam A1 4-1Ajax A2 kwam na ongeveer twintig minuten op voorsprong door aanvoerder Ezra Walian. Vlak voor de rust kregen de jonge talenten een strafschop toegekend, die vervolgens op fraaie wijze werd benut door Samet Bulut: de aanvaller scoorde met een panenka. In de tweede helft verzilverde ook Volendam een pingel, maar James Efmorfidis zette de stand al gauw op 3-1 door een droge knal in de rechterhoek.

Na een erg fraaie aanval kwam de bal via Pelle Clement terecht bij Bulut, die vervolgens zijn tweede doelpunt van de middag maakte. Dit was het laatste wapenfeit van de wedstrijd, die door Ajax A2 werd gewonnen met 4-1.

Opstelling Ajax A2: Meendering; Mazraoui, Van Zweeden, Sidoel, Blöte; Vissers, Clement, Kurban; Bulut, Efmorfidis en WalianWissels Ajax A2: Grim, Karlsson, Hakimzadeh, Bruijn en Sandler

Doelpunten:1-0 23' Ezra Walian2-0 42' Samet Bulut (penalty)2-1 ?3-1 64' James Efmorfidis4-1 69' Samet Bulut