[Update] Sigthórsson niet, Serero twijfel

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dennis Jansen van het Algemeen Dagblad meldt op Twitter dat de Kameroener zondag eventueel tweede keeper is. Door blessures bij Boer, Peter Leeuwenburgh en Norbert Alblas en een schorsing voor Xavier Mous is Onana samen met Indy Groothuizen de enig overgebleven optie op de reservebank in Arnhem. De verwachting is dat Groothuizen zaterdag op doel staat als Jong Ajax thuis speelt tegen FC Den Bosch. 

Klaassen is zondag eventueel toch inzetbaar bij Ajax. De middenvelder trainde nog niet met de groep sinds zijn buikwandblessure vlak voor Feyenoord-thuis, maar vrijdag liep hij in ieder geval met de groep richting de ballonhal van Adidas. De Boer zal vrijdagmiddag tijdens de persconferentie vast en zeker kunnen vertellen of Klaassen tegen Vitesse van de partij is.

Update - 12.30 uur:Davy Klaassen heeft vrijdag de volledige training bij Ajax mee kunnen doen. De middenvelder was na afloop positief, zo merkte journalist Julian Pater op. Zaterdag moet blijken of Klaassen reactie ondervindt van de vrijdagtraining. Zo niet, dan lijkt het erop dat de belangrijke schakel van Frank de Boer zondag mee kan doen tegen Vitesse. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/hoofdnieuws/85247/vrijdag-geen-sigthorsson-wel-onana.html