'Bonus Overmars hoger dan zijn salaris'

Bron: www.ajaxshowtime.com

De exacte toelage die Overmars ontving, bedraagt 381.000 euro. Zijn vaste salaris komt jaarlijks neer op 270.000 euro, waardoor de bonus een kleine anderhalf keer zo groot is als zijn salaris. Die cijfers blijken uit het jaarverslag dat Ajax publiceerde. 

De bonussen worden toegekend door de RvC en goedgekeurd door de AVA. Afgaande op de enorme bonus van de voormalige buitenspeler van onder meer Ajax, Arsenal en FC Barcelona, is de RvC tot op heden tevreden over het functioneren van Overmars. Vanuit de supporters komen steeds vaker geluiden dat 'Marc Netto' te zuinig omspringt met het grote kapitaal dat Ajax op de bank heeft staan. 

Andere directieleden van Ajax hoeven evenmin te klagen over het binnen geharkte geld over het seizoen 2013/14. Algemeen directeur Michael Kinsbergen ving 155 duizend euro bonus bovenop zijn vaste salaris van 427.000. Jeroen Slop heeft een basissalaris van 317.000 euro en ontving een bonus van 38 duizend euro. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/hoofdnieuws/82494/-bonus-overmars-hoger-dan-zijn-salaris-.html