De ex-Ajacied van de week

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Geheel in lijn met Ajax was het ook weinig spectaculair bij de meeste ex-Ajacieden, velen kwamen niet tot scoren. Toch was er een select groepje dat toch het net wist te vinden. Moestafa El Kabir deed dat zelfs twee keer en schopte het zo tot weekwinnaar.

Mustafa El Kabir

Malmo – BK Hacken ofwel Rosenberg versus El Kabir. De laatste toonde zijn meerdere in het onderlinge duel door na 7 minuten al twee doelpunten te hebben gemaakt.

Nathaniel Will & Vincent Vermeij

Bij De Graafschap ontstond een leemte na het vertrek van Anco Janssen (Roda JC) en Piotr Paryzscek (Charlton Athletic). De Superboeren haalden toen enigszins verrassend Vincent Vermeij van Ajax 2. De laatste weken betaalt dat vertrouwen zich terug. Daar waar Vermeij eerder al tegen Jong Ajax scoorde was het nu twee keer Fortuna Sittard dat er aan moest geloven. In De Graafschap – Fortuna, vielen er naast twee doelpunten van Vermeij ook een doelpunt van Nathaniel Will te noteren. Voor hem zal het straks een vreemde situatie ontstaan mocht hij nog een play-off voorronde komen om straks tegenover oude werkgever NEC te staan.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/de-ex-ajacied-van-de-week-13/