Besiktas heeft interesse in Schöne

Bron: www.ajaxupdate.nl

Lasse Schöne heeft over interesse niet te klagen. De Deen, dit seizoen één van de dragende spelers van Ajax, mag zich volgens Turkse en Deense media in de belangstelling weten van Besiktas.

De Turkse topclub wil zich komende zomer op verschillende plekken versterken, in het bijzonder in defensief opzicht en in de middenlinie. Voor de rol op het middenveld is Schöne één van de kandidaten, wordt dinsdag geschreven. Scouts van Besiktas zagen de Deen afgelopen zondag aan het werk tijdens de Eredivisie-wedstrijd tussen Ajax en ADO Den Haag. Eerder werd Schöne ook gelinkt aan het AC Milan van Clarence Seedorf.

De Deense voetballer is een ‘goedkope’ oplossing. Schöne is in Amsterdam in het bezit van een contract tot de zomer van 2015. Trainer Frank de Boer stelde onlangs dat hij voor Schöne een uitzondering wil maken. Ajax wil normaliter dat spelers die nog een jaar te gaan hebben op hun lopende verbintenis verlengen of vertrekken, maar niet in het geval van Schöne. “Lasse heeft ons bij zijn komst niks gekost en we hebben niet in zijn opleiding geïnvesteerd”, zei De Boer tegenover VI.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxupdate.nl/2014/04/besiktas-heeft-interesse-in-schone/