Informatie kaartverkoop bekerwedstrijd AZ-uit

Bron: www.ajaxlife.nl

Hoog tijd dat De Boer met Ajax de KNVB-beker wint!© Proshots

Voor de vierde en laatste keer dit seizoen speelt Ajax tegen AZ. Voor de volledigheid: het wordt de derde uitwedstrijd en de tweede keer dat we naar Alkmaar afreizen. Ajax treft AZ in de halve finales van het KNVB-bekertoernooi.

Het belooft voor AZ ouderwets 'de wedstrijd van het seizoen' te worden, voor Ajax is het 'gewoon' weer een halve eindstrijd. Het zou leuk zijn om in bekerverband weer eens van de Alkmaarders te winnen. De laatste paar keer liep het niet zo goed af.

Het bekerduel met AZ staat op het programma voor donderdag 27 maart en de aftrap in het AFAS Stadion is om 20.45 uur. De winnaar mag naar De Kuip en komt daar PEC Zwolle of NEC tegen. Dan staat er een dennenappel op het spel. Nu nog niet.

Er zijn 750 Ajacieden welkom in het uitvak. De kaartverkoop voor supporters met een plusje op hun uitkaart start woensdag, de grote loterij begint maandag om 13.00 uur. Misschien een rare tijd, maar hier is voor gekozen omdat zaterdag ook al de verkoop van RKC-uit en Vitesse-uit staat gepland.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=15320