Jong Ajax kent geen problemen in oefenduel

Bron: ajax1.nl

Jong Ajax heeft dinsdagavond de oefenwedstrijd tegen De Zouaven met 5-0 gewonnen. De beloftenploeg schoot uit de startblokken en kwam vervolgens niet meer in de problemen tegen de amateurvereniging.

Al na zes minuten stonden er twee doelpuntenmakers op het scorebord. Balverlies leidde dreiging van Dejan Meleg in, die afspeelde op de geheel vrijstaande Lucas Andersen. De Deen kon vervolgens niet missen voor open doel. Drie minuten later ontstond er eenzelfde scenario, maar ditmaal waren de rollen omgedraaid. Andersen legde af op Meleg en zo stond het al 2-0. Er werd nog één keer gescoord in de eerste helft. Lesly de Sa kapte zich mooi vrij en schoot raak in de rechterhoek: 3-0.

Ook in de tweede helft, waarin flink wat werd gewisseld, was Jong Ajax de bovenliggende partij. De opvallendste man was misschien wel Marvin Höner, die na lang blessureleed met zijn eerste actie de 4-0 op het scorebord zette. Ook Sinan Keskin maakte zijn rentree. De middenvelder was net als Höner dicht bij een treffer, maar dat spatte uiteen op de lat. Daarvoor maakte Sam Hendriks al de 5-0, na een mooie individuele actie van De Sa.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/jong-ajax-kent-geen-problemen-in-oefenduel/