Blind wederom beste Ajacied van de eerste seizoenshelft

Bron: www.ajaxlife.nl

Blind neemt zijn voorsprong mee naar de tweede seizoenshelft.© ProShots

Volgens traditie kiezen de bezoekers van Ajaxlife.nl de Speler van het Jaar. De beste Ajacied van de eerste seizoenshelft is – net als vorige keer – 'titelverdediger' Daley Blind.

Vanuit de redactie werd een kleine voorselectie gemaakt. Dit is puur gedaan om het aantal opties iets te beperken tot spelers die ook volop in actie zijn gekomen tijdens de eerste seizoenshelft. Ondanks een moeilijke start werden de Ajacieden winterkampioen.

De poll heeft ruim twee weken op onze website gestaan en 3 januari is de balans opgemaakt. Blind stond bovenaan vanaf het moment dat er gestemd kon worden. De multifunctionele Ajacied, hij speelt inmiddels geregeld op het middenveld, verzamelde 37 procent van de stemmen.

Blind bleef Davy Klaassen en Joël Veltman voor. Klaassen ontving 22 procent van de stemmen, Veltman kreeg met 21 procent net een streepje minder. Jasper Cillessen eindigde met 12 procent op de vierde plaats. Siem de Jong, meestal toch een vaste waarde in dit soort lijstjes, kreeg dit keer amper stemmen. De aanvoerder worstelde met blessures.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=14944