Boerrigter: Ik voel me nu fit

Bron: www.ajaxupdate.nl

Derk Boerrigter slaagde er woensdag niet in een vuist te maken tegen de verdedigers van Borussia Dortmund. De Ajax-aanvaller komt van ver, is blij dat hij er weer staat, maar heeft nog een lange weg te gaan.

“Kop omhoog, borst vooruit en op naar de volgende wedstrijd”, vertelde hij aan De Telegraaf na de fikse nederlaag in het Champions League-toernooi, eerder deze week. Boerrigter speelde niet goed, vond ook de spits zelf. “De weg naar de Boerrigter die vorig jaar het Nederlands elftal haalde, is nog lang.”

“Maar ik ben hard aan het werk om die vorm weer te halen. Er wordt wel eens geschreven dat ik blessuregevoelig ben, maar dat is onzin”, zegt Boerrigter. “Bij Zwolle was ik nooit geblesseerd en bij RKC heb ik ook alles gespeeld. Alleen vorig jaar had ik pech met mijn rug. Ik voel me nu fit. Het is vooral een kwestie van vertrouwen.”

Met Ajax kan Boerrigter zich in de laatste speelronde van de groepsfase plaatsen voor de Europa League. Manchester City is de concurrent. “Liever dat dan niets”, zegt Boerrigter, die met Ajax op bezoek gaat bij Real Madrid. “Is de finale in de Amsterdam Arena? Dat wist ik niet. Maar zo ver zijn we nog lang niet.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxupdate.nl/2012/11/boerrigter-ik-voel-me-nu-fit/