Game Talk van Opa Spoor: AJAX – Real Madrid

Bron: www.afca.nl

Real-thuis: gaat vervelen zo langzamerhand. Weer brengt het lot Ajax twee wedstrijden tegen dit voor een dikke 200 miljoen euro bijeen gekochte elftal. De voorgaande wedstrijden was Ajax kansloos, ook nu hebben de meeste supporters weinig hoop op een positief resultaat. Ook al zagen we afgelopen zaterdag een op en top geconcentreerd Ajax.

Kijk alleen maar eens naar de spitspositie. Bij Madrid staat een speler in de spits die meer waard is dan het hele jaarbudget van Ajax. Dat is zo langzamerhand een gegeven. Het is geen 1995 meer. Helaas.

Boertje bevestigt in de dagen voor Madrid nog maar eens nog vele jaren bij Ajax te willen blijven. Dat is goed nieuws! Dat willen wij ook namelijk.

Voor de wedstrijd wordt er in het honk veel gepraat over het verbod om DMH rond de Arena te verkopen. Opa is blij als die geldverslindende stadsdelen straks worden opgeheven. Stadsdeelvoorzitter Erik Weber is dan werkloos. Misschien dat hij de daklozenkrant kan gaan verkopen. Of zal hij voor zichzelf een wachtgeldje hebben geregeld?

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/verslagen/game-talk-van-opa-spoor-ajax-real-madrid/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=game-talk-van-opa-spoor-ajax-real-madrid