Janssen en Sulejmani trainen met groep mee

Bron: ajax1.nl

Het geblesseerde duo Theo Janssen en Miralem Sulejmani trainde maandag weer met de groep mee tijdens het trainingskamp in De Lutte. Op de website van Ajax valt te lezen dat Janssen weer is hersteld van zijn neusoperatie. De middenvelder kreeg te weinig lucht via zijn neus binnen en moest om dit probleem op te lossen zijn neusschotje laten rechtzetten.

Miralem Sulejmani heeft een wonderbaarlijk snel herstel gevierd met een groepstraining in De Lutte. De Serviër had knieklachten en miste daardoor een deel van het vorige seizoen waarin Ajax zijn 31e landstitel pakte. De rechtsbuiten sloot een week geleden al aan bij de groepstraining, maar trainde nog niet voluit mee. Door het herstel kan Frank de Boer waarschijnlijk weer een beroep doen op de linkspoot aan het begin van het nieuwe seizoen in de Eredivisie.

Overigens zijn hiermee niet alle blessureproblemen in de Ajax-selectie opgelost. Eyong Enoh heeft nog teveel last van zijn knie om de trainingen te kunnen hervatten en ook Nicolai Boilesen is nog niet fit genoeg. De talentvolle Deense back ondervindt nog wat last van zijn hamstring.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/janssen-en-sulejmani-trainen-met-groep-mee/