Toptalenten wachten op Ajax

Bron: ajax1.nl

Met vier spelers van Ajax in de basis plaatste het Nederlands elftal voor spelers onder 19 jaar zich zaterdag voor de Eliteronde, voor plaatsing voor het EK van volgend jaar in Estland. Fabian Sporkslede, Lesly de Sa, Ouasim Bouy en Davy Klaassen hebben echter nog een ding gemeen: hun contracten bij de Amsterdamse club lopen af.

Overal waar je zaterdag in Gendt keek, doken ze op. Mannen met een notitieboekje bij de hand, driftig schrijvend. Speurend naar talent, bij zowel Nederland als tegenstander Finland. Scouts van Bayern München, AC Milan, Juventus, Arsenal, Liverpool, Manchester United, Olympique Lyon. Ze waren er allemaal.

Ook zij weten dat de vier Ajacieden aan het einde van het seizoen gratis de deur uit kunnen lopen. Sporkslede, De Sa, Bouy en Klaassen hoorden nog altijd niets van Ajax, maar hebben wel de intentie om te blijven. Bouy verwoordt het zo: ,,Ik speel al tien jaar in Amsterdam en blijf het liefst langer. Ik hoop zo snel mogelijk duidelijkheid te hebben, maar in de top bij Ajax is het nogal onrustig. Het is nog even afwachten.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/toptalenten-wachten-op-ajax/