Vermeer: “Ik maak me niet druk”

Ajax zette vrijdagavond Vitesse met 4-1 opzij. De Amsterdamse doelman Kenneth Vermeer voorkwam met een paar prima reddingen meer tegendoelpunten. Bij rust stond het in de Arena 0-0. De kansenverhouding was op dat moment in evenwicht. Vermeer onderscheidde zich in het eerste part met twee goede reacties.

‘’Vitesse kan ook aardig voetballen’’, concludeerde de keeper in gesprek met NUsport. ‘’Wij creëerden in de eerste helft een paar mogelijkheden, maar je moet ook zorgen dat je achterin scherp blijft, want je weet dat Vitesse gevaarlijk kan zijn.”

”Ik kon een keer redding brengen na een steekpass en gelukkig haalde Toby Alderweireld ook nog een bal van de lijn. Toen wij na rust snel op 3-0 kwamen was het een gelopen wedstrijd.’’