Dennis Gentenaar

Heitinga nieuwe trainer O19, vdGun terug bij Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax heeft diverse wijzigingen doorgevoerd in de trainersstaf van de jeugd, zo laat de club weten op haar website. De belangrijkste wijziging is de aanstelling van John Heitinga als trainer van het O19 team. De voormalig verdediger van Ajax zal worden geassisteerd door Frank Peereboom. Naast het aanstellen van Heitinga, keren Cedric van der Gun en Stan Bijl terug bij de club. Zij gaan aan de slag met de onderbouw.

Persoonlijk succesje voor Andre Onana

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

© Proshots

Andre Onana heeft zondag een persoonlijk succesje geboekt. De doelman hield tegen Heracles voor de derde keer zijn doel schoon. De Kameroener is daarmee de derde Ajax-doelman die drie clean-sheets heeft in zijn eerste vier Eredivisiewedstrijden als basisspeler.

De goalie hield tegen Go Ahead (3-0 winst), Vitesse (1-0 winst) en Heracles (2-0 winst) de nul. Alleen in de thuiswedstrijd tegen Willem II (1-2 nederlaag) werd hij gepasseerd.

Cillessen: 'Ik was bijna weggeweest bij Ajax'

Bron: www.vi.nl

VI Premiumis de online abonnementsdienst van Voetbal International. Op mobiel, tablet en PC, 24 uur per dag, waar je maar wilt. Hier vind je bijna alle verhalen uit het blad, plus extra columns, video-reportages en blogs van onze clubwatchers. Wekelijks delen we één gratis artikel om je kennis te laten maken met VI Premium.Volgens keeperstrainer Carlo l?Ami heeft Ajax met Jasper Cillessen (25) en Kenneth Vermeer (28) de twee beste keepers van Nederland in de selectie. Dat brengt al jaren een boeiend gevecht om een basisplaats met zich mee.

Van der Hoorn-Blind centraal, Poulsen bij afscheid in basis

Bron: www.vi.nl

Ajax-trainer Frank de Boer heeft nu de titel binnen is zijn basisopstelling enigszins omgegooid. Zaterdagavond komt NEC Nijmegen, dat nog vecht tegen degradatie, op bezoek. De aftrap is om 18.45 uur.

Zoals bekend is Kenneth Vermeer de vervanger van doelman Jasper Cillessen, die anders zijn oude ploeg zou treffen. De Boer wil Vermeer de gelegenheid gunnen zich voor het WK te laten zien aan bondscoach Louis van Gaal.

Pages

Subscribe to Dennis Gentenaar