NAC ziet Geoffrey Castillion graag komen

Bron: ajax.neiuwslog.nl

Niet alleen RKC Waalwijk is in de race voor Ajax-spits Geoffrey Castillion, maar ook NAC Breda hengelt naar de diensten van het 20-jarige talent. De promovendus uit de Nederlandse Jupiler League hoopt door de transfer van Derk Boerrigter naar Amsterdam de tijdelijke overgang snel af te handelen.

Na het aantrekken van Kolbeinn Sigthórsson en de serieuze interesse in Dimitry Bulykin heeft de Amsterdamse landskampioen geen plaats meer voor het jonge talent. Ondanks dat Castillion de voorbereiding mee speelde in het eerste elftal mag hij nu dus vertrekken op huurbasis. RKC en NAC zijn in de race voor de speler meldt De Telegraaf.

“Als de club, de speler en zijn zaakwaarnemer kiezen voor de tijdelijke overgang naar RKC, dan hoeven zij geen salaris te betalen. Dit staat nog open van de Boerrigter-deal. Het belangrijkste is dat Geoffrey een goed gevoel heeft bij zijn nieuwe club. Als hij een andere club verkiest boven RKC dan zullen zij wel een huursom moeten betalen. Een club uit de Eredivisie geniet wel onze voorkeur en zoals het nu uitziet wordt het ook een Eredivisie-club”, aldus technisch manager Blind van Ajax.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.neiuwslog.nl/article/ajax_114284/NAC_ziet_Geoffrey_Castillion_graag_komen.html