Stekelenburg wil zelf erg graag naar AS Roma

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Ajax moet steeds meer rekening houden met een vertrek van Maarten Stekelenburg. Rob Jansen, zaakwaarnemer van de doelman, heeft aangegeven dat de international graag naar AS Roma wil vertrekken.

Een delegatie van de Italiaanse club is in Amsterdam om met Ajax te onderhandelen over een transfer van Stekelenburg. “De onderhandelingen verlopen heel moeizaam. De clubs liggen nog ver uit elkaar, maar vandaag onderhandelen we verder in Amsterdam. Ajax heeft nog geen deadline gesteld”, zegt Jansen in gesprek met Voetbal International.

De 28-jarige doelman, in het bezit van een contract tot de zomer van 2012, staat zelf open voor een vertrek naar AS Roma. “Maarten wil graag naar AS Roma, anders ga ik ook niet in gesprek met die club.” Trainer Frank de Boer houdt zelf ook al rekening met een vertrek van de goalie, hij laat tweede goalie Kenneth Vermeer bewust speelminuten pakken tegen de grotere ploegen.

De in Haarlem geboren keeper maakte in 2002 zijn debuut voor Ajax, in 2004 speelde de aanvoerder van de Amsterdammers zijn eerste interland voor het Nederlands elftal.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_114267/Stekelenburg_wil_zelf_erg_graag_naar_AS_Roma.html