Ook Kluivert en Rijkaard bij afscheid Van der Sar

Bron: ajax1.nl

Steeds meer oud-topvoetballers zeggen toe te zullen spelen bij de afscheidswedstrijd van Edwin van der Sar op 3 augustus in de Amsterdam ArenA. Inmiddels hebben ook Patrick Kluivert en Frank Rijkaard aangegeven aanwezig te zijn.

Hiermee wordt het lijstje oud-voetballers dat te bewonderen is bij het afscheidsduel steeds langer. Eerder lieten Jari Litmanen (nog wel actief als voetballer) en Marc Overmars al weten deel uit te zullen maken van het Ajax-team uit 1995 en ook Frank de Boer en Wim Jonk hebben op de clubsite van de Amsterdamse club laten weten dat zij zullen schitteren op 3 augustus.

Op woensdag 3 augustus zullen eerst de D1 van Ajax en de D1 van Manchester United elkaar treffen. Bij de jeugdploeg uit Engeland staat het zoontje van Van der Sar op doel. Daarna zal de strijd losbarsten tussen het Ajax van 1995 onder leiding van Louis van Gaal en het Oranje van 1998 onder leiding van Guus Hiddink. De avond wordt afgesloten met het duel tussen het huidige Ajax en een door Van der Sar samengesteld Dream Team. In dat team zullen in elk geval Alessandro Del Piero, Ryan Giggs en Paul Scholes meedoen.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/ook-kluivert-en-rijkaard-bij-afscheid-van-der-sar/