De huidige leiding heeft niets bij Ajax te zoeken

Bron: ajax1.nl

Het is dus gebotst. Omdat de leiding van Ajax niet op clubicoon Johan Cruijff zat te wachten en hem slechts gedoogde. Daarom was het gedoe met al die platforms slechts camouflage. Om vooral tijd te kunnen winnen.

Inmiddels ligt de dubbele agenda van Rik van den Boog & Co op straat. Wekenlang acteerde de algemeen directeur alsof hij met de elite van de club bezig was om samen aan een betere toekomst te werken. Veelzeggend was het commentaar dat Van den Boog donderdagavond na het onderhoud met Cruijff & Co gaf aan NOS-verslaggever Jeroen Stekelenburg. Zonder met de ogen te knipperen sprak hij over ’een constructief gesprek’, om binnen enkele seconden over te schakelen naar ’jammer dat het geploft is’, toen hij erop gewezen werd dat volgens Cruijff, Bergkamp en Jonk de bom was gebarsten.

Vervolgens werd de publieke opinie gemanipuleerd met teksten als ’het totale beleid moest uit handen worden gegeven’ en ’collega’s moesten geslachtofferd moesten, wat niet past bij een warme club als Ajax’. Daar prikken we dus zo doorheen.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/de-huidige-leiding-heeft-niets-bij-ajax-te-zoeken/