De Boer: ''Mounir is echt ziek''

Bron: www.ajax1.nl

Ajax moet het in de Klassieker tegen Feyenoord waarschijnlijk doen zonder Mounir El Hamdaoui. De aanvaller heeft geprobeerd om te trainen, maar dat ging absoluut niet.

Trainer Frank de Boer passeerde El Hamdaoui vorige week woensdag voor de uitwedstrijd in de Champions League tegen AC Milan. Hij sprak daarna uitvoerig met de spits en wilde hem afgelopen zondag niet als centrumspits, maar als linksbuiten aan de uitwedstrijd bij Vitesse laten beginnen. El Hamdaoui miste die wedstrijd omdat hij ziek was.

Hij verscheen afgelopen woensdag weer bij Ajax maar nam niet aan de groepstraining deel. Hij voelde zich donderdag opnieuw niet lekker en vertrok naar huis. "Mounir is echt ziek", benadrukte trainer De Boer vrijdag na de training. "Hij heeft het geprobeerd maar het ging gewoon niet."

Gregory van der Wiel was vrijdag ook nog niet helemaal hersteld van een griepje. Hij kreeg uit voorzorg rust maar kan zondag wel tegen Feyenoord spelen. "Van der Wiel en Özbiliz hebben ook last. Het heerst een beetje", aldus de hoofdtrainer.

Tekst: Voetbal Primeur

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/content/de-boer-mounir-echt-ziek