Mido sluit vertrek bij Ajax niet uit: 'Maar ik ben de beste nummer 9'

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Ahmed 'Mido' Hossam sluit niet uit dat hij binnenkort bij Ajax vertrekt. De aanvaller werd door Martin Jol naar Amsterdam gehaald, maar na diens vertrek is het nog maar de vraag of hij onder interim-trainer Frank de Boer aan spelen zal toekomen. De Boer is voorstander van het inpassen van de jeugd.

"Als de insteek wordt: zoveel mogelijk eigen jeugd opstellen, no matter what, dan kunnen Ajax en ik beter afscheid van elkaar nemen", zegt Mido zaterdag in het Algemeen Dagblad. "Maar wil de trainer de beste nummer 9, dan zal hij in deze selectie altijd bij mij uitkomen."

"Jol zag het in mij zitten, maar ik ben deze zomer zeker ook voor de club Ajax teruggekomen", vervolgt de ex-speler van onder meer AS Roma, Tottenham Hotspur en Middlesbrough. "Ik heb ermee ingestemd dat ik geen salaris krijg uitbetaald en alleen op premiebasis iets kan verdienen."

"Ik ben bereid om elke minuut die ik speel 125.000 procent voor Ajax te geven, maar als het perspectief onder de nieuwe coach ontbreekt, dan zijn er ook vier, vijf andere clubs die interesse hebben", benadrukt de Noord-Afrikaan.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_113599/Mido_sluit_vertrek_bij_Ajax_niet_uit___Maar_ik_ben_de_beste_nummer_9_.html