Narsingh: ”Ajax interessante optie”

Bron: ajax1.nl

Nu het landskampioenschap – en daarmee rechtstreekse plaatsing voor de Champions League – zeker lijkt, heeft Ajax tijdens de onderhandelingen met nieuwe spelers een sterke troefkaart in handen. De Amsterdammers ondervinden in hun pogingen om Niklas Moisander (AZ), Luciano Narsingh (SC Heerenveen) en Lasse Schöne (NEC) in te lijven concurrentie uit binnen- en buitenland, maar de deelname aan het miljoenenbal lijk het drietal naar Ajax te (kunnen) loodsen volgens De Telegraaf.

„Natuurlijk was ik liever zelf kampioen geworden, maar dat de schaal nu naar Ajax gaat, is mooi”, zei Narsingh, die in Friesland tot 2013 onder contract staat.

„Ajax heeft te kennen gegeven Luciano een interessante optie te vinden voor volgend seizoen”, bevestigde Narsinghs zaakwaarnemer Mino Raiola de hernieuwde belangstelling. De Amsterdammers waagden afgelopen winter al een poging, maar vingen destijds bot.

„Na de competitie zullen we in gesprek gaan en moet Ajax er met SC Heerenveen zien uit te komen”, aldus Raiola met de nadruk op ná de competitie.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/narsingh-ajax-interessante-optie/