Ajax doet Blind een driejarig voorstel

Bron: www.ajaxupdate.nl

Daley Blind heeft bij Ajax een contractaanbieding voor drie jaar verdiend. Op korte termijn laat de verdediger weten of hij op het aanbod ingaat.

Lang leek het erop dat Ajax de verbintenis van Blind niet zou gaan verlengen. Donderdag schotelden de Amsterdammers hem alsnog een driejarig voorstel voor. “Het klonk goed, dus we komen erop terug”, laat zaakwaarnemer Rob Jansen weten in het Algemeen Dagblad.

De 22-jarige linksback moest in de pikorde lange tijd Nicolai Boilesen en Mitchell Dijks voor zich dulden. De Deen raakte geblesseerd, terwijl de lange jongeling nog niet klaar was voor het grote werk. Blind greep zijn kans en haalde inmiddels zelfs Oranje.

“Je moet Daley de credits geven”, zegt Marc Overmars. “Het tekent zijn mentaliteit en karakter dat hij zo sterk is teruggekomen. Ik geloof dat Frank de Boer het ook al zei, maar Daley heeft zich de laatste maanden hartstikke goed ontwikkeld, met zijn selectie voor het Nederlands elftal als bekroning. Hij heeft heel wat critici de mond kunnen snoeren.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxupdate.nl/2013/03/ajax-doet-blind-een-driejarig-voorstel/