Live Ajax – Fortuna Sittard: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt zondagmiddag om 16:45 uur de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je dit weekend twee tekeningen winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

KarakteristiekenAjax – Fortuna Sittard staat voor de 23ste keer op het programma en in de voorgaande edities hield Ajax 21 keer de drie punten in Amsterdam. De club uit Sittard wist één keer te winnen en dat was in 1999 (1-3). Vorig seizoen won Ajax met 5-0 door treffers van Blind, Antony, Rensch en Haller (2x).

Van de Graaf aangesteld als arbiterEdwin van de Graaf is door de KNVB aangesteld als arbiter bij deze wedstrijd. De 39-jarige scheidsrechter wordt in de Johan Cruijff Arena geassisteerd door grensrechters Roy de Nas en Dyon Fikkert. Laurens Gerrets is de VAR.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2023/04/08/live-ajax-fortuna-sittard-al-het-nieuws-over-deze-wedstrijd-volg-de-wedstrijd-live-via-ons-twitter-account-en-win-3/