Ajax schakelt door naar Mislintat na pijnlijke afzegging Ward als nieuwe Technisch Directeur

Bron: ajaxfanzone.nl

Julian Ward wordt niet de nieuwe technisch directeur van Ajax, zo schrijft De Telegraaf. Een gebrek aan daadkracht heeft de Engelsman uiteindelijk doen besluiten om het avontuur bij de landskampioen niet aan te gaan. Algemeen directeur Edwin van der Sar is enkele dagen geleden op de hoogte gesteld van het feit dat Ward geen trek heeft in de klus. De Duitser Sven Mislintat is nu de nieuwe gedroomde opvolger van Marc Overmars.

Lange tijd leek Ward de gedroomde opvolger van de vorig jaar februari vertrokken Overmars. De 41-jarige Engelsman boekte jarenlang successen bij Liverpool en wordt geroemd om zijn internationale netwerk. De onderhandelingen tussen Ajax en Ward bevonden zich twee weken geleden al in de afrondende fase, maar toch is het beide partijen niet gelukt om tot een akkoord te komen. Volgens De Telegraaf ligt een gebrek aan daadkracht ten grondslag aan het klappen van de deal.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2023/03/31/ajax-schakelt-door-naar-mislintat-na-pijnlijke-afzegging-ward-als-nieuwe-technisch-directeur/