Live Ajax – Go Ahead Eagles: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt zaterdagavond om 20:00 uur de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

KarakteristiekenAjax – Go Ahead Eagles staat voor de 32ste keer op het programma en daarvan won Ajax 31 keer. Vorig seizoen wist de ploeg uit Deventer een punt te pakken in de Johan Cruijff Arena en eindigde dat duel in 0-0. Go Ahead Eagles vinden we momenteel terug op een dertiende plaats met zes punten uit zeven wedstrijden. Ajax is gedeeld koploper met PSV en heeft achttien punten uit zeven wedstrijden.

Bos aangewezen als arbiterAlex Bos is door de KNVB aangesteld als arbiter bij deze wedstrijd. Bos zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Bas van Dongen en Rob van de Ven. Dennis Higler is de VAR in Zeist. Het duel in Amsterdam begint om 20:00 uur.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2022/09/30/live-ajax-go-ahead-eagles-al-het-nieuws-over-deze-wedstrijd-volg-de-wedstrijd-live-via-ons-twitter-account-en-win-2/

Gegevens

Spelers: Johan Cruijff
Tags: Nieuws
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff