Live Ajax – SC Heerenveen: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt zaterdagavond de thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

KarakteristiekenAjax – SC Heerenveen staat voor de dertigste keer op het programma en daarvan wist Ajax 23 keer de punten in Amsterdam te houden. SC Heerenveen wist in totaal vier keer de drie punten te pakken en de laatste keer was in 2009 (0-1). Toenmalig coach Marco van Basten werd die avond toen door een Ajax-supporter voor ‘pannenkoek’ uitgemaakt. SC Heerenveen vinden we terug op een vijfde plaats met negen punten uit vijf wedstrijden. Ajax is koploper met vijftien punten uit negen wedstrijden. Vorig seizoen won Ajax met 5-0 en dat was tevens de wedstrijd waarin de 36ste landstitel werd behaald.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2022/09/09/live-ajax-sc-heerenveen-al-het-nieuws-over-deze-wedstrijd-volg-de-wedstrijd-live-via-ons-twitter-account-en-win-2/