Stekelenburg onder de lat in de bekerfinale

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Erik ten Hag kiest voor Maarten Stekelenburg onder de lat in de bekerfinale, aanstaande zondag tegen PSV. Dat melden verschillende media.

Vanwege de blessures van Remko Pasveer en Jay Gorter maakte Andre Onana dit jaar zijn rentree in Ajax 1. De afgelopen duels was hij de eerste keuze als doelman, maar viel hij vooral op door fouten en zijn uitspraken na de wedstrijden. Afgelopen weekend gaf hij na afloop van het moeizaam gewonnen duel met Sparta aan dat hij niets gaf om wat de supporters en anderen van hem vonden: “Om eerlijk te zijn, boeit het me niet. Mensen mogen zeggen wat ze willen. Ik weet wie ik ben en wat ik voor deze club heb gedaan. Ze kunnen zingen, ze kunnen janken, ze kunnen doen wat ze willen: I don’t give a shit!”, zei hij voor de camera’s van ESPN. Ook weigerde hij mee te juichen met zijn teamgenoten na afloop, iets wat zichtbaar voor irritatie zorgde bij onder anderen Daley Blind en Davy Klaassen.

Het lijkt Onana dus nu zijn basisplaats te kosten. Stekelenburg, die al sinds september uit de roulatie is vanwege een blessure, mag zondag zijn comeback maken.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/stekelenburg-onder-de-lat-in-de-bekerfinale/