Live Benfica – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt woensdagavond de eerste wedstrijd in de achtste finale van de Champions League en daarin is Benfica de tegenstander. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

KarakteristiekenAjax speelde in haar historie slechts zes duels tegen Benfica en daarvan won Ajax er vier, ging er een wedstrijd verloren en deelden beide ploegen een keer de punten. Benfica schakelde in de groepsfase Barcelona en Dynamo Kiev uit. De Portugezen, waar Jan Vertonghen onder contract staat, eindigden als tweede achter Bayern München. Ajax wist alle groepsduels te winnen. Borussia Dortmund, Besiktas en Sporting CP werden allen geklopt in zowel de heen- als returnduels.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2022/02/22/live-benfica-ajax-al-het-nieuws-over-deze-wedstrijd-volg-de-wedstrijd-live-via-ons-twitter-account-en-win/