Live Vitesse – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Voor Ajax staat zondag de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma en daarvoor reizen we af naar Arnhem. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Deze keer kan men twee tekeningen winnen van Henk Veen. Een voor degene die via Twitter de juiste eindstand weet te voorspellen en een tekening voor de juiste inzending welke speler zondag het 100ste doelpunt gaat scoren voor Ajax.

KarakteristiekenVitesse – Ajax staat voor de 35ste keer op het programma en daarvan wist Ajax er vijftien te winnen. Vorig seizoen eindigde deze wedstrijd in 2-2 en wisten Donny van de Beek en Dusan Tadic te scoren in Arnhem. Vitesse vinden we terug op een vierde plaats met 61 punten uit 33 wedstrijden. Ajax reist als landskampioen af naar Arnhem en heeft 85 punten behaald uit 33 wedstrijden.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2021/05/15/live-vitesse-ajax-al-het-nieuws-over-deze-wedstrijd-volg-de-wedstrijd-live-via-ons-twitter-account-en-win/