Ajax tegen Feyenoord of Heerenveen in halve finale beker

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax speelt in de halve finale van de KNVB Beker tegen de winnaar van de kwartfinale tussen sc Heerenveen en Feyenoord. Dat is bekend geworden tijdens de loting op ESPN. Vanwege de weersomstandigheden werd de wedstrijd tussen Heerenveen en Feyenoord een week uitgesteld. Zodoende moet Ajax nog even wachten op de definitieve tegenstander.

Ajax weet al wel zeker dat het in de halve finale een uitwedstrijd zal spelen. De wedstrijd zal gespeeld worden op 2, 3 of 4 maart. Als de Amsterdammers winnen, zullen ze in de finale de thuisspelende ploeg zijn. De mogelijke tegenstanders in die finale zijn Vitesse, NEC en VVV-Venlo.

Mocht Feyenoord als winnaar uit de bus komen tegen Heerenveen, zou er voor de tweede maal in drie seizoenen een beker Klassieker plaatsvinden. De laatste was in 2019, toen Ajax met 0-3 in de kuip won, door doelpunten van Matthijs de Ligt, Nicolás Tagliafico en Donny van de Beek. Het duel tussen Heerenveen en Feyenoord staat nu gepland voor woensdag 17 februari om 18.45 uur.   

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/138044/ajax-tegen-feyenoord-of-heerenveen-in-halve-finale-beker