Officieel: Ajax huurt Idrissi tot einde seizoen van Sevilla

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft Oussama Idrissi op huurbasis overgenomen van Sevilla, zo valt te lezen op Ajax.nl. Het betreft een overstap op tijdelijke basis, want de Amsterdammers nemen geen optie tot koop op in het huurcontract.

Zodoende keert de buitenspeler na 30 juni 2021 alweer terug naar Spanje, waar hij dit seizoen niet in de plannen voorkomt. In de Spaanse La Liga mocht hij in drie duels een totaal van 24 speelminuten maken. In het hoofdtoernooi van de Champions League speelde hij eveneens drie wedstrijden, maar toen kwam hij tot een behoorlijk aantal van 150 minuten.

In Amsterdam zal Idrissi in principe de opvolger worden van Quincy Promes. Laatstgenoemde moet nog vertrekken naar Spartak Moskou, maar daarbij is minder haast. De transferperiode loopt in Rusland immers nog langer door. Of Idrissi ook volgend seizoen zijn plek invult, wordt na het seizoen nog besproken tussen Ajax en Sevilla.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/137717/officieel-ajax-huurt-idrissi-tot-einde-seizoen-van-sevilla