Branie: De week van de toppers en het afscheid van Huntelaar

Bron: www.ajaxshowtime.com

De januarimaand die bol staat van de topwedstrijden is op de helft. Ajax nam het binnen een week tijd op tegen PSV, FC Twente en Feyenoord en qua resultaten beleefden de Amsterdammers een goede week. Toch vallen er genoeg kanttekeningen te plaatsen en dat doen wij in de Branie-podcast. Met Menno Pot (presentator en columnist), Josien Wolthuizen (eindredacteur Het Parool) en onze adjunct-hoofdredacteur Jesse ter Haar nemen we de week door.

De week van de toppers begon zoals gezegd tegen PSV. Ajax begon matig, maar maakte in het vervolg van de wedstrijd indruk. Tegen FC Twente moest Klaas-Jan Huntelaar eraan te pas komen om de punten veilig te stellen. Sowieso is het de week van Huntelaar, want hij lijkt een overstap naar Schalke 04 te naderen. Uiteraard bespreken we ook dat. De week werd afgesloten door de Klassieker, die ternauwernood drie punten opleverde. Dat en veel meer in de nieuwe aflevering van de Branie-podcast!

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/137367/branie-de-week-van-de-toppers-en-het-afscheid-van-huntelaar