Ajax met Haller en Timber tegen Twente

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax begint donderdagavond met Sébastien Haller aan de wedstrijd tegen FC Twente. De spits maakt zijn basisdebuut bij de Amsterdammers, nadat de Franse aanwinst afgelopen weekend al debuteerde als invaller in het duel met PSV. 

Verder is opvallend dat Erik ten Hag kiest voor Jurriën Timber in de defensie. De talentvolle mandekker vervangt Perr Schuurs en vergezelt Daley Blind in het centrum. De verdediging bestaat verder uit de backs Nicolás Tagliafico en Noussair Mazraoui. Op goal staat uiteraard André Onana.

Op het middenveld lijkt Quincy Promes weer de nummer tien-positie te bekleden. Ryan Gravenberch en Davy Klaassen zijn de andere middenvelders. Op de flanken kiest Ten Hag voor Antony en Dusan Tadic. Zakaria Labyad, die tegen PSV in de punt begon, begint als wisselspeler.

Mohammed Kudus en Devyne Rensch, die beiden invielen in de kraker tegen de Eindhovenaren, zijn niet opgenomen in de selectie. Klaas-Jan Huntelaar zit wel op de bank, ondanks de vermeende interesse van Schalke 04.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/137239/ajax-met-haller-en-timber-tegen-twente