Danilo: “Als er zoveel geld wordt betaald, gaat hij spelen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Danilo Pereira da Silva heeft grote twijfels over zijn toekomst bij Ajax. De Braziliaan, die uitgeleend is aan Twente, zag vanuit zijn huis in Enschede een grote naam als nieuwe concurrent erbij komen. De spits gaat er vanuit dat de strijd met Sébastien Haller een lastige voor hem wordt.

Een concurrentiestrijd met Lassina Traoré, Brian Brobbey, Dusan Tadic en Zakaria Labyad zag de spits nog wel zitten. Nu Ajax een recordbedrag heeft betaald voor Haller, gelooft de Braziliaanse spits niet dat de Fransman snel uit de basis verdwijnt. “Concurrentie is altijd goed. Een spits moet zich niet te comfortabel gaan voelen, maar als er zoveel geld wordt betaald, weet je dat hij gaat spelen,” vertelt Danilo aan de Volkskrant.

Met geweldige statistieken bij Twente is de spits nog altijd onzeker over zijn toekomst. Marc Overmars en Erik ten Hag gaven in aanloop naar de topper aan dat de club niet nog langer kon wachten. “Ik ben niet verdrietig op het moment. Ik heb vooral veel om over na te denken. Mijn zaakwaarnemer praat met Ajax. Wat de bedoeling is. Ik heb geen idee,” aldus de Braziliaan.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/danilo-als-er-zoveel-geld-wordt-betaald-gaat-hij-spelen/