Live Liverpool – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt dinsdagavond in de groepsfase van de Champions League de uitwedstrijd tegen Liverpool. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

KarakteristiekenAjax speelde in de historie slechts drie keer tegen Liverpool. In het seizoen 1966/1967 troffen beide elftallen elkaar in de toenmalige Europa Cup 1. Ajax won de thuiswedstrijd met 5-1 (de alom bekende mistwedstrijd) en speelde een week later met 2-2 gelijk in de return. In 2003 speelde Ajax een oefenwedstrijd tegen Liverpool en die eindigde in 0-0. Dit seizoen zijn beide elftallen aan elkaar gekoppeld in de groepsfase van de Champions League en de eerste wedstrijd in de Johan Cruijff Arena eindigde in een onverdiende 0-1 overwinning voor Liverpool.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2020/11/30/live-liverpool-ajax-al-het-nieuws-over-deze-wedstrijd-volg-de-wedstrijd-live-via-ons-twitter-account-en-win/