'Ajax en Werder nog in gesprek, Klaassen wil graag terug'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax is nog altijd in gesprek met Werder Bremen over een transfer van Davy Klaassen, zo meldt Ajax-watcher Mike Verweij van De Telegraaf via Twitter. De journalist van de ochtendkrant voegt eraan toe dat Davy Klaassen er zelf wel uit komt met Ajax.

'Wil graag terug', schrijft Verweij over Klaassen. De middenvelder voetbalt sinds de zomer van 2018 bij Werder Bremen. Met de Duitse club wist hij in het vorige seizoen ternauwernood degradatie te ontlopen. Dinsdag werd al bekend dat Werder Bremen een transfer voor de juiste prijs niet zal tegenhouden.

Klaassen doorliep de jeugdopleiding bij Ajax en debuteerde in 2011 voor het eerste elftal van de club. Met drie titels, een Johan Cruijff Schaal en een bereikte Europa League-finale op zak vertrok hij in de zomer van 2017 naar Everton. Bij die club kwam hij nauwelijks aan spelen toe, waardoor hij na één seizoen naar Werder Bremen vertrok.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/134486/ajax-en-werder-nog-in-gesprek-klaassen-wil-graag-terug