Verhuur Danilo aan FC Twente definitief

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax verhuurt Danilo Pereira definitief aan FC Twente. Dat melden de Amsterdammers via de clubwebsite. De Braziliaan wordt per direct verhuurd en blijft tot en met 30 juni 2021 in Enschede. Danilo heeft bij Ajax nog een contract tot en met 30 juni 2022.

Danilo en de club uit Enschede waren al weken akkoord over de huurtransfer. Echter moesten beide partijen wachten op de werkvergunningen voor de Braziliaan. Nu het papierwerk is afgerond, is de transfer officieel. Zodoende kan Danilo beginnen aan de voorbereiding bij zijn nieuwe club.

De 21-jarige aanvaller speelt sinds de zomer van 2017 bij de Amsterdamse club. Op 23 februari 2020 maakte hij zijn debuut in Ajax 1 op bezoek bij Heracles Almelo. Tot nu toe speelde Danilo drie officiële wedstrijden voor het eerste elftal en hij scoorde daarin één keer. In het seizoen 2018-2019 was de Braziliaan wel negentien keer trefzeker namens Jong Ajax in de Eerste Divisie.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/133391/verhuur-danilo-aan-fc-twente-definitief