Ajax oefent op 8 augustus tegen RKC

Bron: www.ajaxshowtime.com

Het Algemeen Dagblad en FOX Sports schrijven woensdag dat Ajax op zaterdag 8 augustus een oefenwedstrijd speelt tegen RKC Waalwijk. Het duel wordt gespeeld in de Johan Cruijff ArenA en begint om 18.45 uur.

De krant schrijft dat Ajax op donderdag 13 augustus (18.45 uur) wederom speelt - en ook die wedstrijd moet plaatsvinden in de Johan Cruijff ArenA - al is de tegenstander nog niet bekend. Het is wel de bedoeling dat Ajax op die dag oefent tegen een club uit de Eredivisie. Ook Jong Ajax gaat oefenen. Het elftal van trainer Mitchell van der Gaag speelt op woensdag 12 augustus (18.45 uur) een oefenduel met Jong FC Utrecht.

De hele maand augustus oefenen clubs uit de Ere- en Eerste Divisie namelijk tegen elkaar als voorbereiding op het nieuwe seizoen. Woensdag wordt het speelschema bekend, zo weet de ochtendkrant te melden. De Eredivisie CV en FOX Sports hebben het streven bijna iedere dag één of meer duels te programmeren op verschillende tijdstippen en die live uit te zenden.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/132672/ajax-oefent-op-8-augustus-tegen-rkc