'Overmars heeft contact met Robben gehad'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Danny Blind heeft onthuld dat Ajax een jaar geleden contact heeft gehad met Arjen Robben. De buitenspeler had toentertijd een aflopend contract bij Bayern München en beraadde zich op dat moment over zijn voetbaltoekomst. 

Robben besloot zijn loopbaan uiteindelijk te beëindigen, maar dit weekend kwam hij toch terug op dat besluit. Na een jaar te hebben genoten van zijn voetbalpensioen, heeft Robben besloten om vanaf komend seizoen voor FC Groningen te gaan spelen. Het is een onverwachte overstap die veel losmaakt in het Nederlandse voetbal.

Blind, RvC-lid van Ajax, wordt bij Ziggo Sport dan ook gevraagd of Ajax recent niet voor Robben in de markt is geweest. ‘Hij (Robben, red.) geeft aan dat er nu geen andere optie dan FC Groningen voor hem was, maar uit het verleden - dan heb ik het over ongeveer een jaar geleden - weet ik nog wel dat Marc Overmars weleens tegen mij heeft gezegd dat hij contact met Arjen had’, onthult Blind.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/132493/overmars-heeft-contact-met-robben-gehad