Mazraoui met enkelblessure naar de kant bij Jong Ajax

Bron: www.ajaxshowtime.com

Noussair Mazraoui is maandagavond met een enkelblessure uitgevallen bij Jong Ajax. Na een minuut of zeventig voetballen ging hij bij het uitverdedigen een duel aan en leek hij door zijn enkel te gaan. Hij hinkte onder begeleiding van het veld af.

De Marokkaans international trad maandag met Jong Ajax aan tegen NAC Breda vanwege het uitblijven van speeltijd in Ajax 1. Sergiño Dest geniet momenteel de voorkeur van Erik ten Hag op de rechtsbackpositie en dus deed Mazraoui ritme op bij de beloften.

Mocht de blessure van Mazraoui daadwerkelijk ernstig blijken, dan voegt hij zich bij de al volle ziekenboeg van Ajax. Hakim Ziyech en Daley Blind keerden recent terug in Ajax 1, maar David Neres, Zakaria Labyad, Quincy Promes, Joël Veltman en Perr Schuurs zijn nog niet fit.

Tot op heden kwam Mazraoui in twintig wedstrijden in actie dit seizoen. Dertien keer deed hij dat in de Eredivisie, terwijl hij in de Champions League (inclusief kwalificatie) zesmaal speelde. De overige wedstrijd speelde hij in de TOTO KNVB Beker.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/129312/mazraoui-met-enkelblessure-naar-de-kant-bij-jong-ajax