Tadic ook tegen PAOK in de spits, Dolberg op tribune

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax start dinsdagavond tegen PAOK Saloniki met dezelfde elf spelers die tegen FC Emmen aan de aftrap stonden. Zodoende speelt Dusan Tadic weer in de spits, terwijl Joël Veltman en Lisandro Martínez centraal achterin staan. Kasper Dolberg zit niet bij de selectie en moet de wedstrijd vanaf de tribune bekijken.

De tribuneplek voor Dolberg is opvallend te noemen, aangezien het niet bekend is dat de Deen kampt met een blessure. Hij viel in de heenwedstrijd tegen PAOK Saloniki weliswaar uit met een pijntje, maar bleek zaterdagavond wel fit genoeg om op de bank plaats te nemen.

Ten opzichte van de wedstrijd in Griekenland is aankoop Razvan Marin weer van de partij in de basis. In het heenduel moest de Roemeen nog genoegen nemen met een plek op de bank. Ook David Neres moest het die wedstrijd doen met een reserveplek, al viel hij in de slotfase wel in. Het tweetal begint dinsdagavond dus vanaf de aftrap.

Opstelling Ajax:

Onana; Mazraoui, Veltman, Martínez, Tagliafico; Marin, Blind, Van de Beek; Neres, Ziyech, Tadic.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/124792/tadic-ook-tegen-paok-in-de-spits-dolberg-op-tribune