Bosz wilde Dolberg naar Leverkusen halen, Ten Hag ligt dwars

Bron: ajaxfanzone.nl

Kasper Dolberg maakte in het seizoen 2016/2017 zijn debuut bij Ajax onder toenmalig trainer Peter Bosz. Als het aan Bosz had gelegen dan was er dit seizoen weer een samenwerking geweest tussen beide personen maar daar heeft Erik ten Hag een stokje voor gestoken, zo weet Het Parool te melden.

Sinds zijn debuut bij Ajax heeft Dolberg nooit echt de hoge verwachtingen, mede door blessureleed, kunnen inlossen maar trainer Erik ten Hag blijft potentie zien in de Deen. Zolang ik bij Ajax ben, is Kasper nooit fit geweest’ liet Ten Hag onlangs nog weten. Bosz had na Daley Sinkgraven dus ook Kasper Dolberg naar Leverkusen willen halen maar die deal werd al snel afgeblazen. Echter lijkt voor Dolberg nu wel het moment aangebroken om daadwerkelijk goed te gaan presteren want een scherpe Klaas-Jan Huntelaar neemt nog moeiteloos zijn taken over. Dolberg scoorde weliswaar in de Johan Cruijff Schaal tegen PSV maar maakte een week later tegen Vitesse weer een matige indruk. Tegen PAOK viel hij na een half uur geblesseerd uit maar de verwachting is dat hij vanavond tegen FC Emmen weer vanaf het eerste fluitsignaal begint in de spits.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/08/10/bosz-wilde-dolberg-naar-leverkusen-halen-ten-hag-ligt-dwars/