Ajax verslaat psv: Johan Cruijff Schaal blijft in Amsterdam

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax is het voetbalseizoen goed begonnen, net zo goed als het vorige seizoen was afgesloten. Na de beker en de kampioensschaal gewonnen te hebben, kan de Johan Cruijff Schaal op het lijstje bijgeschreven worden. Psv is al met de eerste nederlaag (2-0) naar huis gestuurd en daarmee is het de negende keer dat wij de schaal winnen. In de laatste vijf officiële duels zijn er maar liefst drie prijzen gewonnen. 

Ajax liet er geen gras over groeien en gaf de tegenstander direct het gevoel dat er niets te halen viel in Amsterdam. Het felle spel van Ajax leidde al na 36 seconden tot een doelpunt van Kasper Dolberg. Kasper kreeg de bal via goed voorbereidend werk van Joël Veltman en Donny van de Beek (1-0). Het zomaar 2-0 kunnen worden door Kasper maar die kans werd verprutst. De bezoekers lieten niet echt mooi voetbal zien en kregen een kansje maar die bestond uit een slappe kopbal van Sam Lammers. Jorrit Hendrix mocht van geluk spreken dat Dennis Higler hem geen tweede gele kaart gaf.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/07/27/ajax-verslaat-psv-johan-cruijff-schaal-blijft-in-amsterdam/