Reiziger vervangt Winter in technische staf eerste elftal

Bron: ajaxfanzone.nl

Michael Reiziger fungeert met ingang van volgend seizoen als assistent van hoofdtrainer Erik ten Hag. Reiziger was afgelopen seizoen samen met Winston Bogarde verantwoordelijk voor Jong Ajax en gaat Aron Winter vervangen bij het eerste elftal. Reiziger werd in een eerder stadium nog gelinkt aan het Engelse Middlesbrough maar blijft Ajax toch trouw.

Nadat eerder bekend werd gemaakt dat Alfred Schreuder als hoofdtrainer aan de slag gaat bij TSG Hoffenheim, werd Christian Poulsen toegevoegd aan de technische staf. Ten Hag sprak onlangs met Voetbal International over zijn manier van werken en de onderlinge verhoudingen binnen de trainersstaf van Ajax en daar hebben nu dus wat verschuivingen plaatsgevonden. Ajax wil Winter graag voor de club behouden en gaat in gesprekken bepalen wat zijn volgende uitdaging in de Johan Cruijff Arena wordt. Keeperstrainer Carlo l’Ami en individueel trainer Richard Witschge blijven ook in het nieuwe seizoen deel uitmaken van de technische staf. Het is overigens nog niet bekend wie komend seizoen Jong Ajax onder zijn hoede neemt.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/05/23/reiziger-vervangt-winter-in-technische-staf-eerste-elftal/