Ajax weet Klassieker-kater pas na rust weg te spelen tegen stug VVV

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Na het teleurstellende gelijkspel tegen sc Heerenveen en de afstraffing in de Klassieker tegen Feyenoord wisten de Ajacieden wat er vanavond van hen verwacht werd. VVV Venlo leek daarbij de ideale tegenstander om de kater van de pijnlijke 6-2 tegen de aartsrivaal weg te spoelen.

Van een walk-over leek er in ieder geval al snel geen sprake te zijn. Toch was Kasper Dolberg in de 11e minuut op prachtige wijze dichtbij het eerste doelpunt toen de teruggekeerde Tagliafico de bal voorgaf. De Deen kreeg de bal op artistieke wijze echter net niet achter VVV-doelman Unnerstall te krijgen.

Tot heel veel kansen leidde het eerste offensief van Ajax in ieder geval nog niet, maar de terugkeer van de Argentijn leek wel voor meer balans in het elftal te zorgen. De Amsterdammers bleven geduldig op zoek gaan naar de openingstreffer maar toch was het VVV dat er ineens gevaarlijk uit kon komen. Het was echter aan de slechte voortzetting van Grot te danken dat de Venloƫnaren niet in kansrijke positie konden komen.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/ajax-kater-weg-spelen-tegen-vvv/