Overmars wilde Klaassen afgelopen zomer terughalen naar Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

In de zomerse transferperiode van 2018 heeft Marc Overmars bij Davy Klaassen gepolst of de middenvelder terug wilde keren bij Ajax. Klaassen zat op dat moment op een dood spoor bij Everton. In een uitgebreid interview met FOX Sports geeft Klaassen aan dat hij het te vroeg vond voor een terugkeer naar Ajax.

Klaassen maakte in de zomer van 2017 de overstap van Ajax naar Everton. Het Engelse voetbal bleek hem niet te liggen en het duurde niet lang voordat hij op de bank belandde. Na het ontslag van Ronald Koeman verdween Klaassen uit beeld en was een vertrek uit Liverpool het beste voor beide partijen. “Voor de zomerstop heb ik wel contact gehad met Overmars”, vertelt Klaassen. “Maar ik wilde bij Everton blijven en was pas net driekwart jaar weg bij Ajax. Ik had nog niet het gevoel: oké, ik ben klaar. Ik wilde mezelf nog laten zien.”

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/01/03/overmars-wilde-klaassen-afgelopen-zomer-terughalen-naar-ajax-ik-was-net-pas-driekwart-jaar-weg-bij-ajax/