Overmars vult Ajax-harten met hoop: ‘Of we contact hebben? Zeker’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Jan Vertonghen en Toby Alderweireld vormden jarenlang het defensieve hart van Ajax en mogelijk maakt het Belgische duo op korte termijn zijn rentree in Amsterdam. Marc Overmars geeft tegenover Ajax TV toe contact te hebben gehad met de verdedigers van Tottenham Hotspur over een terugkeer.

De 31-jarige Vertonghen maakte in 2012 de overstap naar de Spurs en ook de 29-jarige Alderweireld kwam na Atlético Madrid en Southampton in 2015 bij de Londense topclub terecht. Beide spelers verlengden hun aflopende contracten onlangs met een jaar tot medio 2020, maar worden desondanks in verband gebracht met een terugkeer naar Amsterdam. Van Alderweireld is bekend dat hij komende zomer voor een gelimiteerde transfersom van zo’n 28 miljoen euro weg mag.

“Of we contact met ze hebben? Dat gebeurt zeker, ja. Maar er is nog niets toegezegd”, zegt Overmars zaterdag, die benadrukt dat zij wel sportief nog wat moeten kunnen toevoegen. “Ik lees altijd: Alderweireld wil terug, Vertonghen wil terug. Maar dan heb ik wel graag dat ze dat doen wanneer ze nog fit en hongerig naar succes zijn.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/overmars-vult-ajax-harten-met-hoop/