[Update] Bekerduel met Te Werve mogelijk elders

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax is zaterdagavond in de KNVB-beker gekoppeld aan tweedeklasser HVV Te Werve. Het duel betreft een uitwedstrijd, waardoor Ajax naar Rijswijk zal moeten afreizen. Aanstaande maandag wordt bekend wanneer Ajax het tegen de amateurvereniging opneemt.

De tweedeklasser uit Rijswijk versloeg eerder vandaag (zaterdag) Marvilde in de verlenging. Na negentig minuten stond het 1-1, waarna Te Werve in de verlenging uitliep naar een 3-1 overwinning. De Rijswijkers zijn normaal gesproken actief in de tweede klasse, waardoor Ajax op papier geen problemen mag hebben met de amateurvereniging.

De laatste keer dat Ajax echter succes kende in het bekertoernooi is alweer even geleden. Onder Frank de Boer werd de finale bereikt, maar bleek PEC Zwolle met liefst 5-1 te sterk. In 2010 legde Ajax voor het laatst beslag op de nationale beker, toen over twee duels met Feyenoord werd afgerekend.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/114886/update-bekerduel-met-te-werve-mogelijk-elders